dinsdag 21 oktober 2008

Trouwfoto


Al een tijd heb ik door alle Sal's hier niet meer aan geborduurd. Nu heb ik besloten 1 keer per maand een weekend voor dit borduurwerk vrij te maken en dat was dus afgelopen weekend. gisteren nog wat gaatjes opgevuld. en hier is de vordering voor deze maand.

5 opmerkingen:

Sjoukje zei

Wordt mooi! Hoeveel kruisjes breed en hoog is dit werk? Lijkt me best wel moeilijk bij een foto! Zijn de kleuren realistisch? Ik heb zelf een keer van een foto een patroon gemaakt (met een of ander programma) maar toen kwamen er allemaal rare kleuren bij. In het beige pak van mijn vader (ook zijn trouwpak) zat ineens mintgroen en zalmroze. Van een afstandje lijkt het fantastisch, maar van dichtbij best wel vreemd.

Groetjes,
Sjoukje

Jacqueline Mecklenfeld - Bor zei

hallo sjoukje

hij teld 200 kruisjes breed en 279 kruisjes hoog. En idd komen er rare keuren in voor maar dat maakt het juist zo tekenend
knalrood en knalroze in de gezichten. maar idd als hij aan de muur hangt zie je daar niks van.
ik vind het best wel mooi om te borduren want met elke kleurtje begint het steeds mooier te worden. hierna ga ik mijn ouders borduren!

r zei

Hij wordt ontzettend mooi! En inderdaad, het is net zoals een foto! Hoe meer kleuren hoe meer het net als op de foto lijkt, schijnt. Goed dat je elke maand een stukje doet, zo blijft het niet maaanden liggen! En heb je een 'drive' om eraan te gaan werken.
Groetjes Susan

Marleen zei

jacqueline, je foto wordt gewoonweg prachtig! En ja zoals je hier neerpent, hoe meer kleurschakeringen, hoe mooier de foto wordt, mag je best trots op zijn, ik ben al benieuwd tegen dat deze af is...op naar het einde!
groetjes Marleen

Wendy zei

Heel erg mooi en bijna klaar. Dit wordt een pronkstuk aan de wand. En idd ik heb ook foto's geborduurd. Groen in het gezicht en in het haar en knalrood en roze in het gezicht, maar eenmaal klaar en aan de muur, valt het helemaal niet op.

Groetjes, Wendy