woensdag 29 oktober 2008

Sal 21 Keukenplankje (deel 1)


Sal 4 was een leuk keukenplankje maar Sal 21 is een zusje van van dat keukenplankje en zal zus heel leuk staan bij elkaar in de keuken, Sal 4 had ik al klaar maar Sal 21 is deze maand begonnen, hier is deel 1 die evenals het andere keukenplankje borduur op fijne forget me not bleu stof borduur!

maandag 27 oktober 2008

Trouwfoto


Toen ik zaterdag klaar was met de safari dacht welke sal zal ik nu pakken tot mijn man vroeg ga je dit weekend weer aan onze trouwfoto? dat was een briljant idee van hem en heb de trouwfoto nog maar eens op schoot genomen! hier het resultaat van een zaterdagavond en zondagje borduren! ik heb nu besloten elke zondag te besteden aan de trouwfoto zodat ie nu toch wel snel klaar zal zijn.

zondag 26 oktober 2008

Sal 5 Safari Deel 6


van deze Sal heb ik Deel 6 ook weer klaar eigenlijk het deeltje van vorige maand maar deze maand heb ik geen deeltje uitgebract dus deel 7 komt 1 november weer. Met elk deeltje wordt hij weer een stukje mooier.

dinsdag 21 oktober 2008

Trouwfoto


Al een tijd heb ik door alle Sal's hier niet meer aan geborduurd. Nu heb ik besloten 1 keer per maand een weekend voor dit borduurwerk vrij te maken en dat was dus afgelopen weekend. gisteren nog wat gaatjes opgevuld. en hier is de vordering voor deze maand.

zaterdag 18 oktober 2008

Sal 12: POP (deel 4)


deel 4 van deze maand heb ik ook klaar bij deze Sal ik vind de poppen nog best wel groot worden. maar ze worden wel mooi. nu laat ik de SAL's even liggen want ik heb besloten minimaal 1 zondag per maand aan mijn trouwfoto te borduren en dat is deze zondag! dus na het weekend komt er vast weer een vordering van mijn trouwfoto!

donderdag 16 oktober 2008

SAL 23: Wilde dieren (deel1)


gisteren was mijn bestelde garen binnen dus kon ik niet wachten om met deze sal te beginnen en ik had vanavond deel 1 klaar ik vond hem lekker borduren ook al was de rand veel werk. ik heb voor de blauwe kleur (800) gekozen omdat me dat mooier leek. mag alleen wel garen bij bestellen want in dit deel zit al bijna 1 hele streng voor de rand. dus aan die 3 bestelde strengen heb ik nooit genoeg!

woensdag 15 oktober 2008

Sal 12: POP deel 3


deel 3 (septemberdeeltje) van deze pop heb ik nu ook klaar ik was al een beetje begonnen aan deel 4. maar toen ik vandaag mijn bestelling garen binnen kreeg kon ik het niet laten vanavond aan Sal 23 te beginnen.

zondag 12 oktober 2008

Sal 20: Country Compagnions (deel 3)


vandaag weer zo'n lekker borduurzondagje.
dus vandaag had ik deel 3 van deze sal klaar.

zaterdag 11 oktober 2008

Sal 7 Mystery (deel 4)


gisterenavond had ik het 4de deel (septemberdeeltje)van deze sal klaar, het was weer vrij veel werk maar het resultaat mag er weer wezen.

woensdag 8 oktober 2008

Sal 22: zonnebloemen (deel 1)


deze maand zijn 3 heb ik 3 nieuwe sal's gestart, de laatste voor dit jaar! Vanaf 2009 start er maximaal 1 per maand. deze fleurige zonnebloemen is 1 van de 3 nieuwe Sal',s had ik in een middagje geborduurd, het is een heerlijk patroon. Mijn zoon Sebastiaan doet ook mee aan deze Sal

Sal 6: Natures Home Afghan (deel 9)



Een nieuwe maand dus nieuwe Saldelen, hier heb ik blok 9 van deze afghansal klaar:Ik vind het een heel schattig vogelhuisje maar de bloemetjes waren weer erg bewerkelijk om te borduren. hier weer het totaalplaatje na het borduren van dit blok:
(nog 21 blokken te gaan)